Your wish is our passion

Alles onder één dak bij onze schoonheidssalon in Amersfoort

Lifestyle Salon Lilou is een combinatie tussen een kapper, masseur, schoonheidssalon en Aveda Spa. In het centrum van Amersfoort kiest u voor een ontspannen moment voor uzelf en heeft u de mogelijkheid om een compleet nieuwe look aan te laten meten door onze topstylisten. 

kapsalon Amersfoort

Kapper in Amersfoort

Tijd voor een nieuwe look, moeten de punten even bijgeknipt worden of wilt u de uitgroei netjes en professioneel laten bijwerken? Onze kappers hebben minimaal 10 jaar ervaring, hebben vele interne en externe opleidingstrajecten gevolgd en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

 

Gezichtsbehandelingen

Helaas zijn stress en vermoeidheid terug te zien in ons gezicht. Maar gelukkig zijn er fijne gezichtsbehandelingen die ons een welverdiende oppepper geven. Bij Lifestyle Salon Lilou kunt u terecht voor onder meer gezichtsbehandelingen, professionele make-up en het verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

 

Aveda Amersfoort

Ontspan het hele lichaam

In Lifestyle Salon Lilou is er ook aandacht voor lichaam en geest. Zo bieden wij diverse massages aan. Kies onder meer uit een hotstone massage, een Chakra Balancing massage of een Aveda Body Treatment. Daarnaast hebben we ook diverse ontharingsbehandelingen. Dus: mooi van binnen en van buiten.

 

Verzorgde handen en voeten

In de zomer altijd slippers en sandaaltjes kunnen dragen met mooie verzorgde voeten? Een nagellak die enkele weken blijft zitten? Maak voor een manicure en pedicure een afspraak bij onze nagelstylisten.