Your wish is our passion

Haarfijn geknipt door onze topkappers in Amersfoort

Een heerlijke hoofdmassage, de puntjes laten bijknippen of de highlights laten bijwerken en met een va-va-voom kapsel onze salon verlaten: onze topkappers zorgen ervoor dat uw haar er weer tiptop uitziet. We werken voornamelijk met Aveda-producten zodat uw haar het beste krijgt. Een bad hair day? Niet met de haarstylisten van Lilou.  

Lifestyle salon Lilou is DE kapper van Amersfoort.

Onze kappers in Amersfoort

In onze salon werken wij met prijsdifferentiatie. Dit betekent dat wij 3 verschillende prijsniveaus hanteren. Al onze stylisten en kleurspecialisten hebben minimaal 10 jaar werkervaring. Het prijsverschil heeft te maken met het interne en externe opleidingstraject wat gevolgd wordt door onze stylist en kleurspecialist bij onder meer onze partner Aveda.

Onze stylist heeft minimaal 10 jaar kapperservaring, volgt het interne en externe opleidingstraject van Aveda en is volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken.

De topstylist heeft minimaal 12 jaar ervaring, is vergevorderd in het interne opleidingstraject van Aveda en is ook kleurspecialist binnen de salon. Uiteraard is de topstylist volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken

De Masterstylist heeft minstens 15 jaar ervaring. Alle niveaus van het interne en externe opleidingstraject zijn doorlopen. De masterstylist is verantwoordelijk voor het trainen van het team en is volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Knippen

Wassen, knippen en föhnen dames

Stylist € 43,-

Topstylist € 49,-

Masterstylist € 56,-

 

Wassen, knippen en föhnen heren

Stylist € 32,-

Topstylist € 37,-

Masterstylist € 44,-

 

Wassen en föhnen

Stylist € 29,-

Topstylist € 34,-

Masterstylist € 39,-

 

Föhnen na kleurbehandeling

Stylist € 15,-

Topstylist € 20,-

Masterstylist € 23,-

 

 

Kleuren

Full spectrum haircolor (uitgroei bijwerken)

Stylist € 42,-

Topstylist € 47,-

Masterstylist € 49,-

 

Full spectrum haircolor (totaal)

Stylist € 67,-

Topstylist € 74,-

Masterstylist € 80,-

 

Color Glossing Service 

Stylist € 31,-

Topstylist € 36,-

Masterstylist € 40,-

 

High- en lowlights scalp

Stylist € 46,-

Topstylist € 51,-

Masterstylist € 55,-

High- en lowlights half hoofd

Stylist € 62,-

Topstylist € 67,-

Masterstylist € 70,-

 

High- en lowlights heel hoofd

Stylist € 95,-

Topstylist € 105,-

Masterstylist € 115,-

 

Toeslag lang haar

Stylist € 15,-

Topstylist € 20,-

Masterstylist € 25,-

Keratinebehandeling

Een keratinebehandeling bij Lifestyle salon Lilou zorgt voor gezonder, steil(er) en makkelijk handelbaar haar en is een niet-permanente verzorgende keratinebehandeling voor alle verschillende soorten behandeld en onbehandeld haar.

De behandeling heeft een cumulatieve werking, dat wil zeggen: hoe vaker je het haar behandelt, hoe gezonder, steiler en glanzender het wordt. De behandelingen herstellen het haar terwijl de interne structuur van het haar niet wordt afgebroken, zoals bij de Japanse en cheMische straighteningmethodes.
Een keratinebehandeling bij Lifestyle salon Lilou is meer dan alleen een verzorgende Braziliaande keratinemethode; het is een progressieve haarverzorgende behandeling met directe en verbluffende resultaten.

Keratine behandeling kort haar:  € 180,- euro

Keratine behandeling half lang haar: € 250,- euro

Keratine behandeling lang haar: € 300,- euro

 

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.