Your wish is our passion

Kapper Amersfoort

U zoekt een goede kapper in Amersfoort? U bent van harte welkom bij Lifestyle Salon Lilou. In onze salon werken we met het merk Aveda, een merk dat bekend staat om zijn pure ingrediënten. Plantenextracten en essentiële oliën verzorgen uw haar. Ervaar het nu zelf, we staan voor u klaar!

Lifestyle salon Lilou is DE kapper van Amersfoort.

Het kapsel van uw dromen

Uw haar verven, verzorgen en in (een ander) model laten knippen. Het is altijd een beetje spannend, want past het kapsel wat u in gedachten heeft wel echt bij u? En welke kleur past het beste bij uw gezicht? Als kapper in Amersfoort, denken wij met u mee en halen eventuele twijfels bij u weg. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarstyling en -kleuring en kunnen u uitstekend adviseren. Als u uw haar laat knippen bij ons, kunt u er zeker van zijn dat u de deur uit loopt met verzorgd haar de kapsel van uw dromen. De producten van Aveda bevatten natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de verbetering van uw haar. Ook het kleuren gebeurt met deze producten. Gezond en glanzend haar, dat is het resultaat van natuurlijke haarkleuring.

Maak nu een afspraak

Niet alleen verzorgen we uw haar, maar ook uw hoofdhuid. De hoofdhuid speelt namelijk een belangrijke rol in het eindresultaat. U kunt uw kappersbehandeling uitbreiden met een haarmasker en een stimulerende hoofdhuidbehandeling. Ook een ontspannende massage behoort tot de mogelijkheden. Maak nu een afspraak met Lifestyle Salon Lilou, kapper in Amersfoort. We staan 7 dagen in de week voor u klaar!