Your wish is our passion

Massagesalon Amersfoort

Op zoek naar een massagesalon in Amersfoort? Boek dan eens een ontspannende massage bij Lifestyle Salon Lilou. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van massages volgens Aveda’s holistische benadering. We bieden verschillende behandelingen aan in onze spa.

Lifestyle salon Lilou is DE massagesalon van Amersfoort.

Massages volgens een holistische visie

Even ontspannen na een drukke week of periode. We leven in een maatschappij waarin er veel van ons wordt gevraagd. Het regelmatig tijd nemen voor onszelf is iets wat we snel over het hoofd zien, terwijl het juist zo belangrijk is. Bij onze massagesalon in Amersfoort masseren we volgens een holistische visie, dit houdt in dat we tijdens de massage ook aandacht besteden aan uw innerlijke zelf. Met onze massages creëren we een balans tussen lichaam en geest. U kunt bij ons massages boeken van 60 of 90 minuten. Voor de volgende massages kunt u bij ons terecht:

 

  • Elemental Nature Massage

  • Stress Fix Massage

  • Hotstone Massage

  • Chakra Balancing Massage

  • Men's Back Treatment

  • Aveda Body Treatment

Een momentje voor uzelf!

Voordat we beginnen met de massage bespreken we eerst uw wensen en behoeften. Hiermee houden we rekening tijdens de massage, zo kunnen we u masseren op een manier die bij u past. Een massage bij Lifestyle Salon Lilou zorgt voor een diepe ontspanning. De natuurlijke producten die we gebruiken bij de behandeling zijn verzorgend en spelen een rol bij de beleving van de massage. De geuren die vrijkomen, in combinatie met de massagetechnieken zorgen ervoor dat u zich optimaal ontspant. Pak nu een moment voor uzelf en boek een ontspannende massage bij onze massagesalon in Amersfoort. Dit kunt u heel makkelijk inplannen via onze website.