Your wish is our passion

Nagelstudio Amersfoort

Mooie en stralende nagels die er natuurlijk uitzien, gelakt in een leuk kleurtje of gewoon zonder kleur. Daarvoor kunt u bij onze Nagelstudio in Amersfoort terecht. We maken gebruik van nagellak die goed blijft zitten en lang mooi blijft. Kom nu langs bij Lifestyle Salon Lilou en ontdek het zelf!

Lifestyle salon Lilou is DE nagelstudio van Amersfoort.

Shellac; nagellak waar u langer van geniet

Herkent u dat probleem? U heeft uw nagels voorzien van een leuk kleurtje, maar de nagellak bladdert snel af. Na een aantal dagen treedt er vaak al slijtage op, zonde! Bij Lifestyle Salon Lilou werken we met Shellac, dit is een nieuwe, populaire vorm van nagellak die wel tot 2 weken mooi blijft. De nagellak bestaat voor de helft uit gel, wat ervoor zorgt dat de nagellak langer meegaat. Zo geniet u langer van uw nagels! We brengen de lak op een gewone manier aan en laten deze onder een speciaal UV-licht uitharden, geen droogtijd dus! De lak is dun, flexibel en ziet er natuurlijk uit. Ook zorgt de lak voor een mooie glans. Shellac is een hypoallergeen product, dus geschikt voor bijna iedereen. We zijn op de hoogte van de laatste kleurtrends. Twijfelt u welke kleur u zult nemen, dan denken we in onze nagelstudio in Amersfoort met u mee en adviseren u over de kleuren die het beste bij u passen.

Manicure behandeling

U kunt het lakken van uw nagels uitbreiden met een manicure behandeling. We verzorgen uw handen met speciale verzorgingsproducten van het merk Aveda en geven een ontspannende handmassage.  Maak nu een afspraak met Lifestyle Salon Lilou, nagelstudio in Amersfoort. Dit kan makkelijk online via onze website.