Your wish is our passion

Pedicure Amersfoort

Voeten die er mooi uitzien, dat is de wens van velen. Op warme dagen wilt u uw voeten toch niet verstoppen in dichte schoenen? Bij ons kunt u terecht voor een pedicure in Amersfoort. Na de uitgebreide behandeling loopt u de deur uit met voeten die gezien mogen worden! 

NB: Onze pedicure behandelingen zijn geschikt voor gezonde voeten en nagels en zijn geen medisch pedicure behandeling.

Lifestyle salon Lilou is DE pedicure van Amersfoort.

Uw voeten in goede handen

Geef uw voeten de verzorging die ze verdienen en boek een pedicure in Amersfoort bij Lifestyle Salon Lilou. In onze salon zijn uw voeten in goede handen. We werken met kwalitatief hoogwaardige producten die uw voeten de verzorging geven die zij nodig hebben. Het resultaat? Zachte en verzorgde voeten. We nemen uitgebreid de tijd voor u tijdens de behandeling. We beginnen met het wassen van uw voeten, het verwijderen van eelt en het verzorgen van de nagels. Daarna volgt een ontspannend voetenbad en worden uw voeten en onderbenen gescrubt. We geven uw voeten daarna een uitgebreide massage met Aveda Foot Relief. Tot slot polijsten of lakken of polijsten we uw nagels. Uw voeten kunnen er weer tegenaan!

NB: Onze pedicure behandelingen zijn geschikt voor gezonde voeten en nagels en zijn geen medisch pedicure behandeling.

Aantrekkelijke prijzen

Met een pedicure in Amersfoort bij Lifestyle Salon Lilou zit u zeker weten goed. In vergelijking met veel andere pedicures is deze behandeling een stuk uitgebreider. U zult verrast zijn door het eindresultaat. Vaak slaan mensen een pedicure over, omdat zij het zien als een dure behandeling. Bij Lifestyle Salon en Lilou werken we echter met aantrekkelijke prijzen. Wilt u een pedicurebehandeling boeken? Maak dan een afspraak via onze website of neem contact met ons op via de telefoon of via de mail.

 

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.