Your wish is our passion

Schoonheidssalon Amersfoort

Wilt u ontspannen en tegelijkertijd uw huid goed laten verzorgen? Kom dan naar Lifestyle Salon Lilou. Wij zijn een schoonheidssalon in Amersfoort en houden ons graag bezig met huidverbetering.

Lifestyle salon Lilou is DE schoonheidssalon van Amersfoort.

Volgens de methode van Ayurveda

In onze schoonheidssalon in Amersfoort werken we volgens de methode van Ayurveda. Een goede balans tussen lichaam en geest is van belang wilt u profiteren van een gezonde huid. Onze schoonheidsspecialisten hebben speciale trainingen gevolgd en werken uitsluitend met de producten van Aveda. Deze producten staan bekend om hun pure ingrediënten die de natuurlijke balans van uw huid herstellen en bewaren. Het herstellend vermogen van uw huid wordt hierdoor aangewakkerd. Voordat we beginnen met een gezichtsbehandeling onderzoeken we eerst uw huidtype en bespreken we met u welke behandeling het beste bij u past. Iedere huid is anders, dus daar passen we de behandeling op aan. Een droge huid vraagt weer een andere behandeling dan een vette huid bijvoorbeeld.

Maak kennis met de producten van Aveda

We bieden diverse behandelingen. Komt u voor het eerst voor een gezichtsbehandeling naar onze salon? Dan raden we de Aveda Pure Focus Facial behandeling aan. Tijdens deze behandeling maakt u kennis met onze producten en krijgt u een huidanalyse. We verzorgen de huid en sluiten de behandeling af met een ontspannende massage aan de nek en schouders. Nieuwsgierig geworden en wel toe aan wat ontspanning? Boek een gezichtsbehandeling bij Lifestyle Salon Lilou, schoonheidssalon in Amersfoort. U kunt een afspraak maken via onze website. Ook kunt u ons natuurlijk bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Hopelijk tot snel in onze salon!