Your wish is our passion

Waxen Amersfoort

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor waxen in Amersfoort, zonder pijn en gedoe? Ervaar pijnloos ontharen door middel van natuurlijke hars en bijenwas. Bij Lifestyle Salon Lilou bent u van harte welkom!

Lifestyle salon Lilou is DE waxbehandeling van Amersfoort.

Voordelen van waxen

Bij Lifestyle Salon Lilou werken we uitsluitend met de wax van Lycon. Doordat deze wax natuurlijk is, is deze vorm van ontharen erg populair. Het maakt de huid zacht en glad en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zonder gedoe en pijn van uw haren af! De Lycon wax bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en heeft een heerlijke geur. Andere voordelen van waxen in Amersfoort, bij Lifestyle Salon Lilou zijn:

 

  • De wax is geschikt voor haartjes die minimaal 1 a 2 mm lang zijn

  • Het ontharen doet vrijwel geen pijn

  • Het wordt aangebracht op lage temperaturen

  • Het is zacht voor de huid, nagenoeg geen huidirritaties of roodheid

  • De wax bevat essentiële oliën die uw huid verzorgen

  • Is geschikt voor ieder huidtype

Werkwijze

Tijdens de waxbehandeling brengen we de opgewarmde wax aan op uw huid. Deze wordt vervolgens hard, omdat deze afkoelt. Daarna kan de wax zonder strip worden verwijderd. De wax hecht zich alleen aan de haren, in tegenstelling tot harsen, waarbij de strip zich ook aan de huid hecht en het lostrekken dus veel meer pijn doet. Het ontharen met wax is vrijwel pijnloos en de haar wordt met wortel en al uit uw huid verwijderd. Na het waxen verzorgen we de onthaarde huid met een speciaal verzorgingsproduct. Maak nu een afspraak voor waxen in Amersfoort, bij Lifestyle Salon Lilou! Dit doet u eenvoudig en snel via onze website.